Måltiden — affären och hantverket!
Med en enkel kamera beger vi oss ut för att dokumentera våra möten med spännande matprofiler, duktiga kockar och mathantverkare. Träffa några av de som inspirerat oss och som driver utvecklingen idag.

Design för Smak av Gotlands smörgåsmat

Vi är stolta över att fått arbeta vidare med fler produkter för varumärket Smak av Gotland inom kategorin chark! Tidigare i år lanserades tre matkorvar med gotländska smaker. Nu följs de upp med en fin serie med svensk skivad smörgåsmat.

7-Eleven-butiksinredning

Vi har just avslutat ett spännande uppdrag för Reitans butiker inom 7-Eleven.

Sigtuna Brygghus

Taxinge Krog

Det naturliga köket blir inte mer naturligt än hos Taxinge Krog i Nykvarn. Vi fick följa med Tomas och Gustav under en dag på jakt efter råvaror till veckans meny.

Mathias Dahlgrens dryckesserie

AKTUELLT — SEPTEMBER

Haga Tårtcompani & Bageri har just öppnat på Kungsholmen.

@Buffellinda

Följ med in i produktionen av Nordens godaste mozzarella. Hör fantastiska Linda berätta om Ängsholmens Gårdsmejeri och ta del av hennes historia.

Korvhantverk Stockholm

Vi har besökt Korvhantverk Stockholm, en liten korvfabrik som tillverkar hantverksmässig färskkorv av noga utvalda råvaror, helt utan tillsatser.

Meatballs For The People

Meatballs for the People är Sveriges enda köttbullebutik. Bakom konceptet står etablerade restaurangpersoner från Bockholmengruppen.

Matbutiken 8T8

Vi tittar in på 8T8 — en liten pärla, en butik med stort hjärta, engagemang och med ett utvalt sortiment. 8T8 är en blandning av deli, butik och lunchrestaurang.

K-Märkt & Jens Dolk

Lyssna på vad Jens Dolk har att säga om K-Märkt. Ett intressant restaurangkoncept som förenar stordrift med kvalitet och som drivs av tre kända matprofiler.

Lennart & Bror

Det blir inte mer passionerat än så här. Lennart & Bror är en fantastisk köttbutik i Vasastan som drivs av två unga, nyfikna personer hungriga på hantverket.