3 november lanseras julnyheterna Sailor Frost och Sailor Christmas i begränsad upplaga. Det är två blanddrycker på äppelvin som kryddats med klassiska svenska julsmaker. Sailor Frost har fått smak av äpple och kanel medan Sailor Christmas kryddats med ingefära och kryddnejlika. Inför årets julfirande kommer nyheterna Sailor Frost och Sailor Christmas. Dryckerna är kryddade med klassiska svenska julsmaker och kan avnjutas till julens alla fester och tillställningar. Good ol ́Sailorfamiljen som även består av blanddryckerna Sour Lemon Organic och Dark Raspberry i det ordinarie sortimentet, får därmed utökning.

– Good ol’Sailor blanddrycker är en serie drycker som blivit mycket populära både tack vare god smak och snygg design. Lagom till jul lanserar vi två nya sorter i begränsad upplaga genom Sailor Frost med smak av äpple och kanel och Sailor Christmas som är kryddad med ingefära och nejlika. Det är klassiska vintersmaker som aldrig går ur tiden, säger Marcus Friari som är Brand Manager för svenska varumärken på Galatea.

Sailor Frost är smaksatt med syrliga röda och gröna vinteräpplen och kryddad med kanelstång och kardemumma. Drycken är frisk och sötsyrlig och passar bra att drickas till fest eller som aperitif. Sailor Frost kostar 16,50 kronor. Alkoholhalten är 4,5 procent och artikelnumret för Sailor Frost är 1439-02.

Sailor Christmas har en tydlig arom av ingefära och kryddnejlika i kombination med blodapelsin, hallon och jordgubbar. Drycken är glögginspirerad och har smak av klassiska julkryddor. Därför avnjuts den med fördel till julens godis så som knäck, söt kola och kanderade mandlar eller som sällskapsdryck. Sailor Christmas kostar 16,50 kronor. Alkoholhalten är 4,5 procent och artikelnumret för Sailor Christmas är 1434-02.

I Good ol’ Sailorfamiljen ingår, förutom blanddryckerna, även de två ekologiska produkterna Good ol’ Sailor Gin och Good ol’ Sailor Vodka. Foto: Typeman.